ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Πρακτικά συνεδρίασης της ελεγκτικής επιτροπής του σωματείου, που εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 16ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ».

Ύστερα από Πρόσκληση του Προέδρου, συνήλθε σήμερα  5/12/2011  ημέρα Δευτέρα   και ώρα   18:00   στα γραφεία του σωματείου, οδός Π. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ αρ. 8 η ελεγκτική επιτροπή, που αποτελείται από τους:

1) ΤΟΥΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

2) ΓΚΟΥΜΠΑΡΑ-ΚΑΛΗ ΜΑΡΙΑ

3) ΜΠΟΝΑ ΑΛΕΞΙΟ

για να προβεί στη σύνταξη και υπογραφή της σχετικής έκθεσης για τη γενική συνέλευση, αφού έκανε λεπτομερειακό έλεγχο στη διαχείριση του σωματείου, που αρχίζει από 16/09/2010 και φτάνει μέχρι σήμερα.

Μετά τη σχετική συζήτηση των μελών, που είναι παρόντα, η ελεγκτική επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη όλα τα στοιχεία που προέκυψαν από τον έλεγχο της διαχείρισης κατά την παραπάνω χρονική περίοδο συνέταξε την παρακάτω έκθεση:

  1. Εισπράχθησαν συνολικά ευρώ 9.345,00 από συνδρομές και εισφορές των μελών, όπως προκύπτει από τις αποδείξεις από Νο 173 μέχρι Νο 465. Από άλλους πόρους ευρώ   5.974,93. Όλες οι εισπράξεις έχουν καταχωρηθεί στο βιβλίο του ταμείου. Άρα το σωματείο είχε συνολικές εισπράξεις ευρώ  15.319,93 . Με το ποσό που παρέλαβε από το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο και το οποίο ανερχόταν στο ύψος των ευρώ  3.595,00  έχει λογιστικό ενεργητικό ευρώ  18.914,93 .
  2. Από τα μπλοκ πληρωμής και τις αποδείξεις εξόδων προέκυψε ότι πληρώθηκαν συνολικά ευρώ  11.555,72  όπως προκύπτει από τα εντάλματα πληρωμής από Νο  9 μέχρι Νο 19 και από 52. αριθμημένες αποδείξεις. Όλες οι πληρωμές καταχωρήθηκαν στο βιβλίο του ταμείου και υπάρχουν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Τέλος αφού η Επιτροπή διαπιστώνει πλεονασματική ταμειακή διαφορά ενεργητικού  ευρώ 7.359,21 και τάξη στα βιβλία και ότι δεν έγινε καμία υπέρβαση των κονδυλίων και καμία καταστατική παράβαση

αποφαίνεται

ότι  η διαχείριση  από το διοικητικό συμβούλιο  κατά την παραπάνω χρονική περίοδο έγινε προσεκτικά και χωρίς αταξία,  γι΄αυτό προτείνει στη γενική συνέλευση  να την εγκρίνει και να απαλλάξει τα μέλη από κάθε ευθύνη.

Μετά απ΄ αυτά  λύθηκε η συνεδρίαση, αφού συντάχθηκε και υπογράφτηκε  το πρακτικό τούτο.

Advertisement
This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s