ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΕΛΩΝ – ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2020-2021

Αγαπητοί γονείς και φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι όποιος από εσάς επιθυμεί, μπορεί πλέον να καταβάλλει την ετήσια συνδρομή των μελών του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

Το ποσό που προβλέπεται όπως κάθε χρόνο είναι 10€ για κάθε μέλος, ανεξαρτήτως του αριθμού των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο μας. Για παράδειγμα, οικογένεια με 2 παιδιά στο σχολείο, θα καταβάλει 10€ για τον έναν γονέα ή 20€ και για τους δύο γονείς. Δικαίωμα ψήφου καθώς και δικαίωμα συμμετοχής, ως υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές τους συλλόγου μας, έχουν οι γονείς-μέλη που είναι οικονομικώς ενήμεροι.

Όποιος και όποια επιθυμεί να καταβάλλει την συνδρομή αυτή, μπορεί να επικοινωνήσει με τα μέλη του Δ.Σ. και να κανονίσει πώς θα γίνει η καταβολή του ποσού.

Δυστυχώς ο σύλλογός μας δεν διαθέτει ΑΦΜ και κατά συνέπεια ούτε τραπεζικό λογαριασμό και δεν μπορεί να γίνει η πληρωμή με ηλεκτρονικό τρόπο. Ωστόσο παρέχονται δυνατότητες από διάφορες τράπεζες (π.χ. «Λεφτά στο λεπτό» από το «Winbank» της Tράπεζας Πειραιώς), μέσω των οποίων μπορούν να αποσταλούν τα ποσά με την ευκολία και την ασφάλεια του προσωπικού μας ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ακόμα και του κινητού μας τηλεφώνου.

Τα έσοδα από τις συνδρομές των μελών μας θα είναι και τα μοναδικά για την φετινή σχολική χρονιά, μιας και λόγω της πανδημίας δεν θα πραγματοποιηθούν οι σχολικές γιορτές μας, τα bazaar και πιθανώς ούτε η ετήσια σχολική φωτογράφιση.

Τα έσοδα αυτά μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε μικρή βοήθεια και χαρά σε όσα από τα μέλη του συλλόγου το έχουν ανάγκη. Πρόσφατο παράδειγμα, η αγορά, από τον σύλλογο μας αριθμού tablets, για χρήση από παιδιά του σχολείου μας για την απομακρυσμένη σύγχρονη εκπαίδευση.

Μια μικρή συνεισφορά από όλους μας μπορεί να είναι σημαντική βοήθεια για κάποιους.

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s