Μαθηματικός Όμιλος 2020 – 21

Αγαπητοί γονείς και φίλοι,


Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών απογευματινών δραστηριοτήτων του συλλόγου μας για την σχολική χρονιά 2020-21 σας ενημερώνουμε ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις του Μαθηματικού Ομίλου μας για τα παιδιά της Ε΄& ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας.

Οι συναντήσεις θα γίνονται διαδικτυακά με χρήση της εφαρμογής zoom, την οποία θα πρέπει να κατεβάσετε δωρεάν στον Η/Υ σας, στο tablet ή ακόμα και στο smartphone κινητό σας. Απαιτείται απλή εγγραφή με χρήση ενός έγκυρου email την οποία καλό είναι να κάνετε εσείς οι γονείς (ή οι κηδεμόνες).


Σκοπός των συναντήσεων είναι να προσπαθήσουμε μαζί με τα παιδιά να ανακαλύψουμε την μαγεία των μαθηματικών και να αποβάλλουμε την «φοβία» που πολλές φορές συνοδεύει το άκουσμά της.

Σε καμία περίπτωση ο Μαθηματικός Όμιλος δεν σκοπεύει να υποκαταστήσει την διδασκαλία του σχολείου και του αρμόδιου εκπαιδευτικού, ούτε να λειτουργήσει σαν «ιδιαίτερο μαθήμα».


Για την καλύτερη οργάνωση του ομίλου παρακαλούμε όσοι θέλετε να συμμετάσχετε να στείλετε ένα email στο cmatsoukas@hotmail.com δηλώνοντας της συμμετοχή του παιδιού σας. Στο ίδιο email μπορείτε να επικοινωνείτε για οδηγίες, απορίες ή διευκρινήσεις που τυχόν χρειάζεστε.


Όταν ολοκληρωθούν οι συμμετοχές θα ακολουθήσει νεότερο email σχετικα με την ώρα και την ημέρα που θα πραγματοποιούνται οι συναμτήσεις.

Το ταξίδι στα μαθηματικά έχει ενδιαφέρουσες διαδρομές και όμορφους σταθμούς και αυτά σκοπεύουμε να ανακαλύψουμε μαζί με τα παιδιά…

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s