Ανακοίνωση για τις φωτογραφίες των παιδιών.

φοτο

Αγαπητοί γονείς,

Όπως γνωρίζετε, το προηγούμενο διάστημα έγινε η ετήσια φωτογράφιση των παιδιών του σχολείου μας.

Οι φωτογραφίες είναι πλέον έτοιμες και θα μοιραστούν στα παιδιά από τα μέλη του ΔΣ μέσα στις τάξεις τους, αύριο Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

Το κόστος για την απόκτηση του πακέτου των φωτογραφιών είναι 12€.

Για γονείς με 2 ή περισσότερα παιδιά το κόστος διαμορφώνεται στα 10€ ανά πακέτο.

Παρακαλείστε λοιπόν, αφού παραλάβετε τις φωτογραφίες, να βάλετε το ακριβές αντίτιμο σε φάκελο κλειστό, αναγράφοντας απ’ έξω το ονοματεπώνυμο του παιδιού τους καθώς και το τμήμα του και να το παραδώσετε στην/στον δασκάλα/δάσκαλο του παιδιού τους ή σε κάποιο από τα μέλη του ΔΣ που θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου κάθε πρωί και απόγευμα.

Όσοι από την άλλη μεριά δεν επιθυμούν να κρατήσουν τις φωτογραφίες παρακαλούμε πολύ να επιστρέψουν ολόκληρο το πακέτο στο σύλλογο γονέων προκειμένου να  μην υπάρξει άσκοπη χρέωση των φωτογραφιών στον σύλλογο από τον φωτογράφο.

Σας θυμίζουμε ότι τα έσοδα από την φωτογράφηση, οι ετήσιες συνδρομές των μελών μας καθώς και τα τυχόν έσοδα από τις εκδηλώσεις μας είναι τα ΜΟΝΑ έσοδα που στηρίζουν  τις δράσεις του συλλόγου μας.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι πρόθεση του συλλόγου μας, είναι σε συνεργασία πάντα με το σχολείο και τον Δήμο Χαλανδρίου να ανακαινιστούν και να αναβαθμιστούν οι τουαλέτες των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας με στόχο τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής.

Θα ενημερωθείτε αναλυτικότερα σύντομα.

Σας ευχαριστούμε πολύ,

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s