Ιανουάριος 2020 – Ανασκόπηση

Ανασκόπηση για τον μήνα Ιανουάριο 2020
 
• Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, με πρωτοβουλία και ευθύνη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, η ετήσια φωτογράφιση των μαθητών του σχολείου μας. Επιπλέον έγινε και η καθιερωμένη ομαδική φωτογράφιση της ΣΤ τάξης του σχολείου μας που θα εμπλουτίσει, μαζί με τις προσωπικές ευχές μαθητών και δασκάλων, το ετήσιο άλμπουμ αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών που σε λίγους μήνες θα αποχαιρετήσουν το δημοτικό σχολείο πηγαίνοντας προς το γυμνάσιο.
 
• Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, έγινε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στο σχολείο μας. Σε κάθε τμήμα, τα παιδιά μαζί με την δασκάλα ή το δάσκαλό τους έκοψαν την παραδοσιακή και πεντανόστιμη πίτα στην τάξη τους που ήταν προσφορά του συλλόγου μας. Οι τυχεροί μαθητές που κέρδισαν το φλουρί παρέλαβαν από ένα δώρο-βιβλίο για το καλό. Στον σύλλογο διδασκόντων επίσης προσφέραμε την δική τους βασιλόπιτα, μαζί με μικρά ατομικά γούρια για το καλό της νέας χρονιάς. Επιπλέον, βασιλόπιτες προσφέρθηκαν και στο υπόλοιπο προσωπικό του σχολείου μας. Τέλος μια δωροεπιταγή προσφέρθηκε στον σχολικό τροχονόμο του σχολείου μας.
 
• Την ίδια ημέρα, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, το σχολείο μας επισκέφτηκε ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς. Η επίσκεψή του αυτή έγινε μετά από πρόσκληση του συλλόγου μας και με την σύμφωνη γνώμη και συνεργασία της διεύθυνσης του σχολείου μας. Ο Μάκης Καλαράς συναντήθηκε και γνωρίστηκε με τα παιδιά της Δ,Ε και ΣΤ τάξης του σχολείου μας. Τους μίλησε για τους Ολυμπιακούς αλλά και τους Παραολυμπιακούς αγώνες, για την δύναμη της θέλησης και της ψυχής του ανθρώπου και τους έδωσε ένα ζωντανό παράδειγμα θάρρους, δύναμης, επιμονής και σκληρής δουλειάς.
 

 

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s