Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά…

79844149_2569006100010514_273695124490289152_n

Αγαπητοί γονείς,

Στο 16ο δημοτικό σχολείο είμαστε υπερήφανοι που εκτός από πραγματικά όμορφες και ζεστές γιορτές μπορούμε και συμμετέχουμε σε όμορφες και αξιόλογες δράσεις με έντονα κοινωνικό,ανθρωπιστικό και εθελοντικό χαρακτήρα.

Τις προηγούμενες ημέρες συμμετέχοντας στην δράση #διαβάζΩ του wincancer όλοι μαζί, μαζέψαμε έναν μεγάλο αριθμό βιβλίων που ελπίζουμε να κρατήσουν συντροφία και να δώσουν δύναμη σε ανθρώπους που δίνουν σημαντικές μάχες στη ζωή τους. Σας ευχαριστούμε.

Πριν από λίγο καιρό, όλοι μαζί πάλι, συγκεντρώσαμε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που ελπίζουμε να βοηθήσει έναν μικρό ήρωα, στην ηλικία των παιδιών μας, να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του και να μεγαλώσει και να ανθίσει στην αγκαλιά της οικογένειάς του. Σας ευχαριστούμε.

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς, με τη βοήθειά σας μαζέψαμε σχολικά είδη, τα οποία με χαρά προσφέραμε στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Χαλανδρίου, με σκοπό την ενίσχυση όλων των παιδιών στον δρόμο για την μόρφωση και την γνώση.Πιστεύουμε ότι η θέση όλων των παιδιών είναι στο σχολείο. Σας ευχαριστούμε.

Εδώ και 4 χρόνια, το σχολείο μας με την δική σας συνδρομή και βοήθεια, έχει δημιουργήσει την δική του, την δική μας, τράπεζα αίματος.Η τράπεζά μας είναι εγγεγραμμένη στο εθνικό μητρώο αιμοδοτών με αριθμό μητρώου 12750. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές εθελοντικές αιμοδοσίες στο σχολείο μας και έχουμε 72 φιάλες αίματος στην διάθεσή μας και ταυτόχρονα έχουμ ήδη έναν αριθμό αιματοδοτήσεων. Η επόμενη αιμοδοσια στο σχολείο μας προγραμματίζεται για τον τέλος Ιανουαρίου.Οι ετήσιες ανάγκες στην χώρα μας φτάνουν τις 750.000 φιάλες αίματος.Όσοι είστε εθελοντές δότες μπορείτε να δώσετε αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να δηλώσετε τον αριθμό μωτρώου του συλλόγου μας έτσι ώστε να τον ενισχύσετε. Σας ευχαριστούμε.

Παράλληλα έχουμε ενεργή συμμετοχή και συνεργασία με το » Όραμα Ελπίδας» και τον σύλλογο εθελοντών δοτών μυελού των οστών.Αρκετοί γονείς έχουν ήδη δώσει δείγμα σάλιου και είναι «εν δυνάμει» εθελοντές ζωής. Σας ευχαριστούμε.

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα για τα παιδιά μας.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά.

.
This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s