Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 7μ.μ. Η κ.Τένια Μακρή στο σχολείο μας…

TENIA MAKRH_OMILIA-page-001

Αγαπητοί γονείς,

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας α πλαίσια του νέου κύκλου των εκπαιδευτικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων του, του διοργανώνει ενημερωτική ομιλία με θέμα:

«Η εξέλιξη της προσωπικότητας στη παιδική, τη σχολική ηλικία και ο ρόλος του γονέα»

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Ώρα  19.00

Αίθουσα Εκδηλώσεων

16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου

Ομιλήτρια : Τένια Μακρή

Η κ. Τένια Μακρή είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα στον τομέα της επαγγελματικής αποκατάστασης στην αγορά εργασίας των ατόμων με αναπηρία.

Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τη χρήση βοηθημάτων κατά των αρχιτεκτονικών εμποδίων για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της καθημερινότητας από άτομα με αναπηρία και εργάστηκε σε αυτό το αντικείμενο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μεταξύ άλλων, υπήρξε ιδρύτρια του τμήματος επαγγελματικής αποκατάστασης στους Η/Υ στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, καθώς και ιδρυτικό μέλος του Ιατρείου Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ίδρυσε τη Σχολή Γονέων στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων και καθιέρωσε τον επαγγελματικό προσανατολισμό για τους μαθητές του Λυκείου στο ίδιο σχολείο. Αυτήν την πρωτοπορία ακολούθησαν πολλά σχολεία της χώρας.

Είναι πολύ γνωστή από την 20ετή και πλέον ιδιαίτερα επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία της καθώς και για το πρόσφατο συγγραφικό της έργο, αφού τα βιβλία της «Αγάπη με το Ζόρι;», «Γιατί Σ ’αγαπώ;», «Φτάνει μόνο η Αγάπη;» και «Αφού Αγαπιόμαστε Γιατί Δεν Τα Καταφέρνουμε;» μπήκαν αμέσως στη λίστα των ευπώλητων βιβλίων.

Σας περιμένουμε όλους…

 

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s