Γίνε ο ήρωας για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ…

Αγαπητοί γονείς και φίλοι,

Όλοι εμείς οι γονείς αλλά και οι κηδεμόνες των παιδιών του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, πασχίζουμε καθημερινά, για το καλό και την ευημερία των παιδιών μας.

Υπάρχουν όμως στιγμές που οι δυνατότητες της οικογένειας και των γονιών δεν αρκούν, ειδικά όταν η ζωή φέρνει απρόβλεπτα και δύσκολα εμπόδια. Τότε απαιτείται από όλους μας να βοηθήσουμε με τις όποιες δυνάμεις μικρές ή μεγάλες έχουμε.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο μικρός ο Παναγιώτης – Ραφαήλ  που δίνει μια τιτάνια μάχη για την ζωή του. Παλεύει να μεγαλώσει, να πάει σχολείο, να σπουδάσει.Παλεύει να βγει νικητής σε αυτή την δύσκολη μάχη και πρέπει να βγει. Πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε αυτόν και την οικογένειά του.

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1 και η μετάβασή του στην Αμερική σε εξιδικευμένο κέντρο θεραπείας κρίνεται επιβεβλημένη. Για την μετάβαση αυτή και την θεραπεία του απαιτείται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε ο σύλλογός μας να συνεισφέρει το ποσό των 150€ για τον σκοπό αυτό. Επιπλέον, από αύριο Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και μέχρι και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, κάθε απόγευμα, κατά τις ώρες που πραγματοποιούνται οι δραστηριότητές μας θα υπάρχει ένας «κουμπαράς» έτσι ώστε όποιος επιθυμεί να ενισχύσει την κίνηση αυτή του συλλόγου μας. Είναι γνωστό ότι για όλους μας η εποχή αυτή είναι δύσκολη αλλά ακόμα και ένα ελάχιστο ποσό μπορεί να δώσει ελπίδα.

Ας δώσουμε όλοι μαζί στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ, την ελπίδα και την δυνατότητα να γυρίσει νικητής από αυτήν την μάχη…

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s