Θεατρική ομάδα με την Χρύσα Μιχαλακίδη

dream-theater

Στην αρχή ήταν η Discoδύσσεια  με τον Οδυσσέα, τις σειρήνες, την Πηνελόπη και τους μνηστήρες. Πήγαμε στην Τροία, στον νησί των Φαιάκων και καταλήξαμε στην όμορφη Ιθάκη.

Μετά η σαβάνα μας άνοιξε την αγκαλιά της για να γνωρίσουμε τις ομορφιές και τους άγριους κατοίκους της.  Βρήκαμε όμως τον  Σίμπα, τη Νάλα, τον Πούμπα και τον Τιμόν και τότε εκεί γνωρίσαμε την αγάπη και την αποφασιστικότητά μέσα από μια  περιπέτεια.

Πέρσι αλλάξαμε εποχή αλλάξαμε αιώνα και γνωρίσαμε μια στρίγγλα που ο πατέρας της ήθελε να την παντρέψει μπας και ημερέψει η ψυχή της.  Μόνο που τελικά δεν ήταν στρίγγλα παρά μόνο μια κοπέλα που έψαχνε την αγάπη και το σεβασμό και τη βρήκε στο πρόσωπο του Πετρούκιο.

Ποιος μπορεί να ξέρει που θα μας οδηγήσει αυτήν την χρονιά η θεατρική και δημιουργική μας αναζήτηση; Το μόνο σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι την Παρασκευή στο σχολείο μας  με την θεατρική μας ομάδα και την κ. Μιχαλακίδη. Λίγο πιο νωρίς οι μικροί θεατρικοί μας αστέρες, λίγο πιο μετά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία πρωταγωνιστές.

Μια χρονιά γεμάτη πολιτισμό, θέατρο, χορό και τραγούδι ξεκινάει…Ποιος ξέρει; Μπορεί φέτος να φέρουμε το Broadway στο Χαλάνδρι ….

Ξεκινάμε….

Έναρξη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Συμβουλευτείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας

 

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s