Έναρξη απογευματινών δραστηριοτήτων 2019 – 2020

Πρόγραμμα ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝΔραστηριότητες 1

Αγαπητοί γονείς,

Η ώρα που όλοι περιμέναμε έφτασε.

Οι δραστηριότητες του συλλόγου μας για την νέα σχολική χρονιά ξεκινούν την:

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

             Οι εισηγητές μας, παλιοί αλλά και νέοι, είναι έτοιμοι να συνεργαστούν και να δουλέψουν δημιουργικά μαζί με τα παιδιά μας σε πολλές πολιτιστικές, αθλητικές αλλά και επιστημονικές ομάδες ή ακόμα και ατομικά.

               Θέατρο και θεατρικό παιχνίδι, κιθάρα, πιάνο, εικαστικά και ζωγραφική, μπάσκετ, τένις, ξιφασκία, παραδοσιακοί χοροί, Latin και ballroom dance, break dance, μπαλέτο και σύγχρονος χορός, κοπτική και ραπτική, μουσικοκινητικό παιχνίδι για παιδιά, σκάκι, ρομποτική, μαθηματικά με έναρξη του μαθηματικού ομίλου, είναι τομείς που τα παιδιά μας θα δραστηριοποιηθούν φέτος, αναπτύσσοντας ταλέντα που  ήδη έχουν και ανακαλύπτοντας νέα που ίσως δεν ξέρουν ότι έχουν.

               Για πρώτη φορά φέτος θα έχουμε και σεμινάρια νοηματικής από έμπειρη και ειδικά εκπαιδευμένη εκπαιδευτικό.

               Για τους γονείς υπάρχει μια νέα συνεργασία με ψυχολόγο που θα αναπτύξει και θα συζητήσει θέματα και προβληματισμούς που αφορούν την οικογένεια, τις σχέσεις γονιών και παιδιών αλλά και τις σχέσεις των ενηλίκων. Οι συνεδρίες θα μπορούν να γίνονται είτε ομαδικά είτε ακόμα και ατομικά.

               Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και τις ημέρες των δραστηριοτήτων παρακαλούμε πατήστε στο Πρόγραμμα ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Αν κάτι δεν σας είναι σαφές, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον εισηγητή της δραστηριότητας που σας ενδιαφέρει.

               Τελειώνοντας, να πούμε ότι η βοήθεια και η συμπαράστασή σας είναι απαραίτητη για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των δραστηριοτήτων μας σε όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Μην διστάσετε να μας δηλώσετε την πρόθεσή σας να γίνεται μέλος της ομάδας των δραστηριοτήτων του σχολείου μας.

               Ξεκινάμε λοιπόν, με κέφι και χαρά για το καλό των παιδιών μας.

Σας περιμένουμε…

 

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s