Σχολικός εκφοβισμός και ασφάλεια στο διαδίκτυο

VDLN-bullyΣτα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, που διοργανώνει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί ομιλία στον χώρο του σχολείου με θέμα:

«Σχολικός εκφοβισμός και ασφάλεια στο διαδίκτυο»

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Ώρα  18.00

Αίθουσα Εκδηλώσεων

Ομιλητής θα είναι ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Σπυρίδων Αντ. Κρεζίας, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου. Ο κ. Κρεζίας είναι απόφοιτος της σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και έχει φοιτήσει σε όλα τα προβλεπόμενα σχολεία εκπαίδευσης για τον βαθμό του. Επιπλέον είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην «Γλωσσική Τεχνολογία» και είναι δικαστικός γραφολόγος καθώς και Φωνο/ηχολόγος.

O σχολικός εκφοβισμός – bullying είναι μια επιθετική συμπεριφορά που συναντούμε σε πολλά στάδια της ζωής ενός παιδιού, εφήβου ακόμα και ενήλικα και εκδηλώνεται σκόπιμα, απρόκλητα και επαναλαμβανόμενα στο σχολείο ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Σκοπός της είναι η επιβολή και η πρόκληση σωματικού και ψυχικού πόνου στο άτομο που την υφίσταται.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούμε σχετικά με τα σημάδια που θα μας προειδοποιήσουν έτσι ώστε να το αντιμετωπίσουμε  αποδοτικότερα.

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s