ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Αγαπητοί γονείς,

ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΏΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΉΤΩΝ 2018-2019

Κανoνισμός λειτουργίας απογευματινών δραστηριοτήτων 20180 2019

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από αυτήν την εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι απογευματινές δραστηριότητες του σχολείου μας.

Παρακαλούμε πολύ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ με τους εισηγητές των δραστηριοτήτων, τα τηλέφωνα των οποίων είναι διαθέσιμα σε σας στο συνημμένο πρόγραμμα. Κρίνετε πολύ σημαντική η επικοινωνία μαζί τους, προκειμένου να κάνουν και εκείνοι τον προγραμματισμό τους για τον αριθμό των παιδιών και τη συγκέντρωση των στοιχείων των παιδιών.

Καμμία δραστηριότητα δεν θα πραγματοποιείται εάν ο γονιός, ο κηδεμόνας, ο συνοδός του παιδιού που συμμετέχει ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ στον υπεύθυνο της δραστηριότητας καθώς και ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ από τον υπεύθυνο της δραστηριότητας.

Οποιος γονιός επιθυμεί το παιδί του να έρχεται και να φεύγει από την δραστηριότητα μόνο του ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ να ετοιμάσει ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ νόμιμα υπογεγραμμένη και με πλήρη στοιχεία, ότι αναλαμβάνει την ευθύνη ο γονιός και ότι του το επιτρέπει. Την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ θα την παραδώσει άμεσα στον υπεύθυνο της δραστηριότητας.

Θερμή παράκληση να παραμείνετε στο πρώτο μάθημα που θα γίνει προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τους κανόνες διεξαγωγής των απογευματινών δραστηριοτήτων. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη γιατί όλοι πρέπει να βοηθήσουμε και να συμμετέχουμε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ασφάλεια των παιδιών μας.

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΟΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

Το σχολείο μας έχει το προνόμιο και έχει φύλακα. Παράλληλα με τον φύλακα θα πρέπει να είμαστε και εμείς οι γονείς σε σωστές βάρδιες, προκειμένου να διασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία των απογευματινών δραστηριοτήτων.

Ας βοηθήσουμε όλοι να ξαναζωντανέψει το σχολείο μας τις απογευματινές ώρες με το πλούσιο πρόγραμμα των απογευματινών δραστηριοτήτων.

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s