ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 19.10.2018 και ώρες 17:00-20:00 και το Σάββατο 20.10.2018 και ώρες 10:00-13:00 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών για τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, ανάδειξη του εκπροσώπου της σχολικής κοινότητας, ανάδειξη εξελεγκτικής επιτροπής καθώς και εκπροσώπων για την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Χαλανδρίου. Για να είναι έγκυρες οι εκλογές του Συλλόγου πρέπει να ψηφίσουν οι γονείς και κηδεμόνες που εκπροσωπούν τουλάχιστον το ένα τρίτο (1/3) των ανήλικων μαθητών της σχολικής μονάδας. Δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται, έχουν όλοι οι γονείς και κηδεμόνες, δηλαδή μπορούν να ψηφίσουν και να ψηφιστούν και οι δύο (2) γονείς εφόσον είναι ταμειακά εντάξει με δύο (2) συνδρομές.

Η ετήσια συνδρομή αφορά την σχολική χρονιά την οποία διανύουμε 2018-2019. Παρακαλούμε πολύ προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές και να διασφαλίσουμε τον απαιτούμενο αριθμό ενηλίκων εκπροσώπων των μαθητών του σχολείου μας, όπως τακτοποιήσετε άμεσα την ετήσια συνδρομή, η οποία είναι 10 ευρώ. Εάν μπορείτε θα θέλαμε να την τοποθετήσετε σε ένα φακελάκι στο οποίο θα αναγράφει το όνομα του παιδιού και το τμήμα του. Η ταμίας του συλλόγου μας θα περάσει από τα τμήματα προκειμένου να συγκεντρώσει τις συνδρομές.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και ελπίζουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι να ψηφίσουν στις εκλογές. Το σχολείο μας χρειάζεται συμπαραστάτες και οφείλουμε στα παιδιά μας να είμαστε εδώ και να προσφέρουμε ό,τι μπορεί ο καθένας από μας να προσφέρει περισσότερο.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

 

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s