ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2018-2019

ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΏΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΉΤΩΝ 2018-2019

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι εγκρίθηκε από την σχολική επιτροπή το πρόγραμμα των απογευματινών δραστηριοτήτων του σχολείου μας.

Πολύ σημαντικό για να λειτουργήσουν με ασφάλεια οι απογευματινές δραστηριότητες είναι να δηλώσουμε ποιοι εθελοντές γονείς θα βοηθήσουμε με βάρδιες. Την ευθύνη για τις απογευματινές δραστηριότητες την έχει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Χωρίς όμως την δικιά σας συμμετοχή και βοήθεια δεν θα μπορέσουν να γίνουν οι δραστηριότητες.

Οι υποχρεώσεις του εθελοντή γονέα είναι η ασφαλής είσοδος και έξοδος των παιδιών μας από την είσοδο του σχολείου μας καθώς και η βοήθεια στους εισηγητές σε οτιδήποτε έκτακτο πιθανόν συμβεί. Εάν δηλώσουμε στα μέλη του συλλόγου γονέων ποιοι μπορούμε και πότε να βοηθήσουμε, θα εξασφαλίσουμε για τα παιδιά μας την ομαλή διεξαγωγή των απογευματινών δραστηριοτήτων.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ : Θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 στις 19:00 στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που έχουμε.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ : Εθελοντές που θα δηλώσουν υπεύθυνοι των βαρδιών των απογευματινών δραστηριοτήτων.

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s