ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Αγαπητοί γονείς,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης με ημερομηνία 26-04-2018 και την επανάληψη αυτής στις 28-04-2018, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι μόνο μία μητέρα προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει στην φύλαξη των ίδιων μας των παιδιών και του χώρου του σχολείου μας κατά τη διάρκεια των απογευματινών δραστηριοτήτων.

Οι απογευματινές δραστηριότητες λειτουργούν με ευθύνη των μελών του Δ.Σ. του σχολείου μας. Η ευθύνη αυτή περιλαμβάνει και την καθημερινή περιφρούρηση του σχολείου κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των απογευματινών δραστηριοτήτων. Η βοήθεια όμως, από όλους τους γονείς των παιδιών, που συμμετέχουν στις απογευματινές δραστηριότητες, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου να μην οδηγηθούμε να διακόψουμε τις απογευματινές δραστηριότητες. Δεν ζητάμε να υπερβεί κάποιος τον εαυτό του, δεν ζητάμε να εγκαταλείψει τις δουλειές του σπιτιού του, δεν ζητάμε υπερβολές, ζητάμε συνεργασία. Με συνεργασία μπορούν ΟΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΜΑΛΑ. Οταν τα ίδια μας τα παιδιά δουν πόσο πολύ ο γονιός τους φροντίζει για το σχολείο του, να είμαστε όλοι σίγουροι ότι και τα παιδιά θα αντιμετωπίζουν το σχολείο τους με θετικό και μόνο τρόπο.

Οι απογευματινές δραστηριότητες έχουν στηθεί με πολύ κόπο και ακόμα με περισσότερο κόπο συνεχίζουν και γίνονται τόσα χρόνια. Να είσαστε όλοι σίγουροι, ότι χρόνος δεν περισσεύει από κανέναν. Να είσαστε όλοι σίγουροι ότι κανένας δεν θα κάνει τίποτα για να πάρει το βραβείο ΓΙΑ ΤΟ πόσο καλά το κάνει. Είμαστε όλοι γονείς και κηδεμόνες στο μεγαλύτερο σχολείο του Χαλανδρίου και είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τη δύναμη να διασφαλίσουμε με την προσωπική μας συμμετοχή τη συνέχεια των απογευματινών δραστηριοτήτων.

Τέλος θα θέλαμε να το σκεφτείτε και έστω για ένα μικρό χρονικό διάστημα που μπορεί ο καθένας από εσάς να διαθέσει, να δηλώσετε στα μέλη του Δ.Σ. ποια απογεύματα και πότε χρονικά θα μπορούσατε να βοηθήσετε για την ακέραια λειτουργία των απογευματινών δραστηριοτήτων του σχολείου μας. Οι γονείς του Πατήματος Χαλανδρίου είμαστε σίγουροι ότι όλοι θέλουμε να διασφαλίσουμε την ακέραια λειτουργία καθώς και τον έλεγχο της εισόδου και εξόδου από το σχολείο μας κατά των δραστηριοτήτων.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μία φορά για τη συνεργασία και ελπίζουμε οι εθελοντές αυτή την φορά να είναι λίγοι περισσότεροι.

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

3 Responses to ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

 1. Ο/Η Christos Koulousousas λέει:

  Θα ήθελα να ενημερώσω ότι το απόγευμα της Παρασκευής 18/5/2018 θα βρίσκομαι για φύλαξη .Έχω ενημέρωση τη δασκάλα της θεατρικής αγωγής απλά θέλω να μάθω από τι ώρα έως ποια ώρα θα βρίσκομαι εκεί ?

  Λήψη του Outlook για Android

  ________________________________

  • Ο/Η 16dimchal λέει:

   Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία. Θα ήταν πολύ σημαντικό να έχουμε τον πλήρη έλεγχο ποιος μπαίνει ή βγαίνει από την πόρτα. Να μην βγει κανένα παιδί χωρίς να έρθει ο γονιός του να το παραλάβει. Οποιος γονιός παραμένει για τη διασφάλιση της σωστής διεξαγωγής των δραστηριοτήτων έχει το πλήρη ελεύθερο να μην αφήσει κανένα παιδί να βγει από την πόρτα χωρίς να έρθει ο γονιός του και φυσικά να ρωτήσει ποιος είναι αυτός που μπαίνει στο σχολείο μέσα. Ολα γίνονται πάντα με ευγένεια, γι αυτό κιόλας επιτρέπεται να γίνεται έλεγχος από τον όποιο από εμάς παραμένει στο σχολείο.

  • Ο/Η 16dimchal λέει:

   Οσον αφορά την ώρα που ρωτάτε, θα ήταν χρήσιμο να είσαστε στο σχολείο 10 λεπτά πριν ξεκινήσει η θεατρική αγωγή και να μην αποχωρήσετε από τον χώρο μέχρι να φύγει και το τελευταίο παιδί της δραστηριότητας. Οσον αφορά την αναχώρηση, όσοι παραμένουμε εκεί είναι πολύτιμη η βοήθεια μας, ώστε να μην φύγει κανένα παιδί χωρίς να το παραλάβει ο γονιός του ή ο υπεύθυνος που θα το παραλάβει. Ολα αυτά γίνονται πάντα με την απόλυτη συνεργασία με τον φύλακα του σχολείου μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s