ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Αγαπητοί γονείς,

Οι απογευματινές δραστηριότητες του σχολείου μας, όπως γνωρίζετε, πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 5 μμ μέχρι 8.30 μμ καθώς και το Σάββατο από ώρα 9 πμ μέχρι και 2μμ (τουλάχιστον οι ομαδικές δραστηριότητες). Σήμερα στο σχολείο μας, έχουμε αρκετές διαφορετικές δραστηριότητες, στις οποίες συμμετέχουν πολλά παιδιά και ενήλικες.

Κατά το διάστημα αυτό χρειάζεται η παρουσία γονέων που θα έχουν την εποπτεία του χώρου πάντα σε συνεργασία με τον φύλακα του σχολείου μας, και θα ελέγχουν την καλή λειτουργία των δραστηριοτήτων.

Με απλά λόγια, χρειάζεται τουλάχιστον ένας γονιός να είναι παρών από την ώρα που ξεκινούν οι δραστηριότητες μέχρι την ώρα που ολοκληρώνονται. Μέχρι τώρα η ανάγκη αυτή καλυπτόταν από τα μέλη του ΔΣ.

Για την ομαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων αυτών, χρειαζόμαστε την βοήθειά σας στο κομμάτι, αυτό της εποπτείας, κατά το χρονικό διάστημα πραγματοποίησης των δραστηριοτήτων, έτσι ώστε αυτές να συνεχιστούν απρόσκοπτα μέχρι το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς.

Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε, επικοινωνήστε με τα μέλη του ΔΣ για να δηλώσετε τις ημέρες και τις ώρες που μπορείτε να αναλάβετε το καθήκον αυτό.

Ελπίζοντας στην άμεση συμμετοχή και βοήθεια όλων σας.

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s