ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ: Το έθιμο συνεχίζεται!

Την ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα ψήσουμε ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ στο σχολείο μας, τόσο για τους μαθητές όσο και για τον σύλλογο διδασκόντων. Τα σουβλάκια θα είναι προσφορά του συλλόγου μας για το σχολείο μας.

Παρακαλούμε πολύ όσοι γονείς έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν στο ψήσιμο είναι ευπρόσδεκτοι. Θα είμαστε στο σχολείο μετά την πρωινή προσευχή του σχολείου μας, προκειμένου να ανάψουμε φωτιά και να προχωρήσουμε στη συνέχεια στο ψήσιμο.

Οι εθελοντές είναι ευπρόσδεκτοι τόσο για το ψήσιμο, όσο και για το μοίρασμα στις τάξεις του σχολείου μας.

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

2 Responses to ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ: Το έθιμο συνεχίζεται!

 1. Αντί να κάνουν μάθημα ψάχνουν ευκαιρία να κάθονται. Μια οι αργίες εκδρομές καταλήψεις Χριστούγεννα Πάσχα καλοκαίρι πότε να προλάβουν τα παιδιά μας να μάθουν γράμματα. Τα παιδιά μας πάνε για τουρισμό στο σχολείο και κανένας δεν ενδιαφέρεται περιμένέτσι από τα παιδιά να σκεφτούν λογικά. Οι καθηγητές πρέπει να τα λογικές ου και όχι να ψάχνουν ευκαιρίες να λουφαρουν

  • Ο/Η 16dimchal λέει:

   Καλησπέρα. Το σχόλιο σας αποτελεί αφορμή να διευκρινησουμε το τι ακριβώς έγινε σήμερα, πράγμα το οποίο έτσι έγινε και περισυ.
   Από τι 8:30 το πρωί έως και την λήξη του διδακτικού ωραρίου μέλη του συλλόγου του σχολείου με τη συνεργασία και άλλων Γονέων ψηναμε σουβλάκια, τα οποία προσφεραμε στους μαθητές του σχολείου.
   Το μάθημα στις τάξεις γινόταν κανονικά και μόλις ετοιμαζόταν ο δίσκος με τα σουβλάκια του κάθε τμήματος, τους τα πηγαίναμε μέσα στην αίθουσα, όπου και τα τρώγανε.
   Οσον αφορά τα σχόλια που αναφέρετε στο μήνυμα σας, επειδή ανοίγεται μια μεγάλη κουβεντα, θα θέλαμε να σας πούμε ότι τα μέλη του συλλόγου του σχολείου μας είναι στη διάθεσή σας, προκειμένου να συζητήσουμε από κοντά ο, τι θέλετε. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν γονείς που ενδιαφέρονται για την πιο σωστή οργανωση του σχολειου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s