ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΑΠΟΦ. 2368/Γ2/9-1-2007-ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.

Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι σύμφωνα με την Αποφ. 2368/Γ2/9-1-2007-ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. οι γονείς εισέρχονται στο σχολείο κατά τις προγραμματισμένες ώρες συναντήσεων με τους δασκάλους των τμημάτων και μετά από άδεια του Διευθυντή του σχολείου.

Παρακαλούμε πολύ ΟΛΟΥΣ τους γονείς του σχολείου μας, όπως τηρούν τον ως άνω ΚΑΝΟΝΑ προκειμένου να διασφαλιστεί η ηρεμία και η ασφάλεια των μαθητών του σχολείου μας. Ολοι οι γονείς θα πρέπει να έχουν ζητήσει ραντεβού με τους διδάσκοντες (μέσω των μαθητών) ή να έχουν ενημερώσει τον διευθυντή του σχολείου (μέσω των μαθητών).

Μόλις χτυπήσει το κουδούνι της έναρξης των μαθημάτων οι αυλόπορτες του σχολείου θα παραμένουν κλειστές καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου. Με αυτόν τον τρόπο διαφυλάσσεται η ασφάλεια των μαθητών και αποτρέπεται η αναίτια είσοδος και έξοδος αυτών από τον προαύλιο χώρο, καθώς και η είσοδος ατόμων που ουδεμία σχέση έχουν με τη λειτουργία του.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας θα τηρούν τους κανόνες ασφαλείας και θα συνεργάζονται απόλυτα με όλους τους διδάσκοντες και τον διευθυντή του σχολείου.

Η ευθύνη για την ασφάλεια των παιδιών ΜΕΤΑ το ωράριο λειτουργίας βαραίνει αποκλειστικά το γονέα ή κηδεμόνα. Οι γονείς – κηδεμόνες είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να γνωρίζουν το ωράριο των παιδιών τους και να ενημερώνονται από τις ανακοινώσεις του σχολείου.

Advertisement
This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s