ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

ΟΛΑ τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς του σχολείου, για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία στις 4-5 Νοεμβρίου 2016.

Σκοπός μας είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ψυχική ηρεμία των παιδιών του σχολείου μας, σε απόλυτη πάντα συνεργασία με τον Διευθυντή και όλους τους διδάσκοντες του σχολείου. Με αυτόν τον τρόπο θα συμβάλλουμε και εμείς στην εύρυθμη λειτουργία του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου.

Η δουλειά των μελών του Συλλόγου μας δεν σταματάει. Είμαστε εδώ, οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστούν ο Διευθυντής του Σχολείου και οι διδάσκοντες, προκειμένου να είμαστε πάντα αρωγοί στο έργο τους.

Θα θέλαμε ως μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε κάνει κάθε νόμιμη ενέργεια που απαιτείται (γραπτή επικοινωνία, μετάβαση στις αρμόδιες υπηρεσίες, συνάντηση με ειδικούς συμβούλους) για τα γεγονότα που όλοι είσαστε ενήμεροι και «στεναχώρησαν» όλους μας στο χώρο του σχολείου μας. Ταυτόχρονα ο Διευθυντής του σχολείου μας, με την απόλυτη συνεργασία όλων των μελών του συλλόγου διδασκόντων, ακολουθώντας τη νόμιμη οδό, έχει προβεί σε όλες τις κινήσεις που προβλέπονται.

Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι οποιοδήποτε έγγραφο, το οποίο δεν έχει τη σφραγίδα του συλλόγου δεν αποτελεί πρωτοβουλία του αρμόδιου οργάνου του σχολείου μας.

Ολα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, παραμένουμε στο πλευρό όλων των παιδιών του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, στους δασκάλους τους και στον Διευθυντή μας.

Τέλος θα θέλαμε όποιοι από τους γονείς του σχολείου επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με κάποιο από τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Είμαστε στο σχολείο παρόντες και θα θέλαμε όλοι να μιλήσουμε και να γνωριστούμε με όλους σας.

Καλή σχολική χρονιά να έχουμε και καλή συνέχεια σε όλους μας.

…. Συνεργασία – Ηρεμία – Εμπιστοσύνη – Ενημέρωση

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s