ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των καινούριων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του σχολείου μας. Στις ίδιες εκλογές θα εκλεγούν τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και οι εκπρόσωποι του σχολείου μας για την Ενωση Γονέων.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου μας οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν το αργότερο 3 μέρες πριν από τις εκλογές.

Ο Σύλλογος του σχολείου μας χρειάζεται την βοήθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Μην διστάσετε να βάλετε υποψηφιότητα. Ο καθένας από εμάς μπορεί να βοηθήσει με τον δικό του μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο. Κανένας γονιός δεν έχει ελεύθερο χρόνο. Κανένας γονιός δεν είναι πιο ικανός από τον άλλον. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ και με καλή συνεργασία όλα επιτυχάνονται.

Είμαστε το σχολείο με τα περισσότερα παιδιά στο Δήμο Χαλανδρίου. Είναι κρίμα να μην έχουμε δυναμική παρουσία ως γονείς. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. Πρέπει να το κάνουμε για τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση και σεβασμό για το έργο που παρέχει ο κάθε γονιός και κηδεμόνας χωριστά.

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s