ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ : ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 – ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.

Κρίνουμε απαραίτητο να σας τονίσουμε ότι η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη. Η συνεργασία και η συμμετοχή όλων των γονέων και κηδεμόνων των παιδιών του σχολείου μας είναι πολύ σημαντική.

Θα εκλέξουμε εφορευτική επιτροπή και άμεσα θα προχωρήσουμε σε εκλογές προκειμένου το σχολείο μας να εκλέξει τα καινούρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Μία διαδικασία, η οποία επαναλαμβάνεται κάθε δύο χρόνια. Παράλληλα θα εκλέξουμε τους εκπροσώπους μας για την ένωση γονέων των σχολείων του Δήμου Χαλανδρίου. Ολα αυτά κρίνονται απαραίτητα και πολύ σημαντικά προκειμένου να βοηθήσουμε ο καθένας από εμάς όσο περισσότερο μπορούμε το σχολείο των παιδιών μας.

Αμεσα θα πρέπει να δηλώσουμε τις υποψηφιότητές μας. Είμαστε το μεγαλύτερο αριθμητικά σχολείο και θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας ότι πρέπει να υπάρχει εκπροσώπηση από το σχολείο μας. Πρέπει να λάβουμε ενεργά μέρος προκειμένου να βοηθήσουμε το σχολείο μας.

Θα θέλαμε ακόμα να τονίσουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου μας απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουμε στην Τακτική Γενική Συνέλευση καθώς και στις εκλογές για το καινούριο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του Σχολείου μας, είναι να τακτοποιήσουμε την ετήσια εισφορά μας, ώστε να είμαστε ενεργά μέλη του συλλόγου. Οι περισσότεροι θα πρέπει ήδη να έχετε λάβει τη σχετική ενημέρωση.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα είμαστε παρόντες την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 στις 19:00′. Η συμμετοχή των γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας πιστεύουμε ότι αυτή την φορά θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Σας περιμένουμε,

Τα μέλη του συλλόγου του Δ.Σ.

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s