Διοργάνωση σκακιστικών αγώνων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Όμιλός μας και ο Δήμος Χαλανδρίου συνδιοργανώνουν το 16ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου στα πλαίσια των προσπαθειών διάδοσης του πνευματικού αθλήματος του σκακιού στο προάστιό μας.

Οι αγώνες θα γίνουν την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014 και ώρα 17:30 στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, μπροστά στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας. Κάθε σχολείο θα συμμετέχει με τετραμελή ομάδα συν δύο (2) αναπληρωματικούς και θα γίνουν 5-7 αγωνιστικοί γύροι διάρκειας 30′ ο καθένας. Ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών ενδέχεται να υπάρξει δυνατότητα συμμετοχής και δεύτερης ομάδας για όσα σχολεία επιθυμούν. Για τη συμμετοχή των δευτέρων ομάδων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όποια ομάδα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς (2 για νίκη – 1 για ισοπαλία – 0 για ήττα), ανακηρύσσεται κυπελλούχος 2014, ενώ θα απονεμηθούν κύπελλα στις τρεις (3) πρώτες ομάδες και μετάλλια στα μέλη τους. Κάθε σχολική ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει κορίτσια ή αγόρια του σχολείου που να γνωρίζουν σκάκι, χωρίς ειδικούς περιορισμούς.

Λαμβάνοντας υπόψη τα προαναφερθέντα, παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά τόσο τους μαθητές όσο και τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, προκειμένου να βοηθήσουν στην παρουσία των ομάδων στους αγώνες (συντονισμός, επιλογή μελών ομάδας, έγκαιρη προσέλευση στους αγώνες κ.τ.λ.).

Για δηλώσεις συμμετοχής (που πρέπει να γίνουν μέχρι τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014) ή οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε είτε με τον διευθυντή των αγώνων κ. Σπύρο Σαγιά στο τηλ. 6977 506987 είτε με τον διαιτητή των αγώνων κ. Ηλία Παναγούλια στο τηλ. 6937 904137.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

Με τιμή

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ    ΟΜΙΛΟΣ    ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s