ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

STOP στο μάθημα πληροφορικής 
Αγαπητοί γονείς,
όπως ενημερωθήκαμε σήμερα, 14-05-2014, με τηλεφωνική επικοινωνία από την Αντιδήμαρχο Παιδείας κα Ε. Νιώτη, η αίθουσα πληροφορικής του Σχολείου μας θα χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα διδασκαλίας,για το σχολικό έτος 2014-15 (αυτό συνέβη κατά το τρέχον σχολικό έτος, παρά την περί του αντιθέτου απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης). 
Η απόφαση της κας Αντιδημάρχου,-προφορική μέχρι στιγμής- αποκλείει τη διεξαγωγή του μαθήματος της πληροφορικήςστο σχολείο μας, του οποίου η λειτουργία με πρόγραμμα Ε.Α.Ε.Π. διευρυμένου ωραρίου επιβάλλει το μάθημα αυτό.
Μας προκαλεί τουλάχιστον απογοήτευση, αν όχι αγανάκτηση, ότι ο Δήμος Χαλανδρίου  προσπαθεί να στοιβάξει περισσότερους μαθητές σε ένα ήδη υπερπληθυσμιακό σχολείο, αντί να εξασφαλίσει, ως οφείλει, περισσότερες σχολικές αίθουσες, με τη λειτουργία ενός ακόμη δημοτικού σχολείου στο Πάτημα.
Με πρόσκαιρες λύσεις, όπως αυτή που προφορικά μας ανακοινώθηκε, δε λύνεται το θέμα στέγασης των μαθητών της γειτονιάς μας . Αντίθετα, και τα προβλήματα του  σχολείου μεγενθύνονται και η εκπαιδευτική διαδικασία παρεμποδίζεται, και τέλος η επιμόρφωση των παιδιών μας μειώνεται.
 
Ο Σύλλογος Γονέων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου απαιτεί τα Σχολεία να λειτουργούν με στόχο την εκπαίδευση – και όχι σαν χώροι φύλαξης  παιδιών. 

 

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s