ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 30/5/2011

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 16ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ 30/5/2011


Οι γονείς των παιδιών, που φοιτούν στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου,  αποφασίσαμε να  προχωρήσουμε σε σειρά πρωτοβουλιών και κινήσεων,  με στόχο τόσο την ομαλή φοίτηση των μαθητών της περιοχής μας όσο και τη διαφύλαξη της ποιότητας εκπαίδευσης του Σχολείου μας.

 

1. Απαιτούμε από το  Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τη  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το  Δήμο Χαλανδρίου τη προσωρινή απορρόφηση των υπεράριθμων μαθητών του Πατήματος από τα όμορα σχολεία του Δήμου Βριλησσίων, ως την εγγύτερη και αμεσότερη λύση στο πρόβλημα έλλειψης περισσότερων αιθουσών στο Σχολείο μας.

 

2. Διεκδικούμε  από το Δήμο, τη Περιφέρεια και το Υπουργείο Παιδείας την αντιμετώπιση  των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών του Σχολείου, το οποίο ήδη έχει υπερβεί τα λειτουργικά του όρια από άποψη αριθμού μαθητών και που πλέον τίθενται ζητήματα ασφαλείας των.

 

3. Ως γονείς και δημότες του Πατήματος Χαλανδρίου, γνωρίζουμε πολύ καλά την αναγκαιότητα ανέγερσης νέου σχολείου (Νηπιαγωγείου-Δημοτικού) στη περιοχή μας,  προσμετρώντας και προβλέποντας τη πληθυσμιακή σύνθεση των κατοίκων της περιοχής μας.

 

4. Θα κάνουμε ότι είναι αναγκαίο, ώστε το 16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου να αποτελέσει πρότυπο εκπαίδευσης, και θα σταθούμε απέναντι σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης του σχολικού περιβάλλοντος των παιδιών μας .

 

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

του 16ου Δημοτικού Σχολείου

Χαλανδρίου

 

 

This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s