Παιδαγωγική Επιμορφωτική Συνάντηση

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Αγαπητοί  Γονείς και δάσκαλοι,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου, σας προσκαλεί στην παρακάτω παιδαγωγική επιμορφωτική συνάντηση Συμβουλευτικής Γονέων με σκοπό την ενημέρωση και τη συζήτηση πάνω στο πολύ σημαντικό θέμα :

« ΑΝΥΠΑΚΟΗ – ΟΡΙΑ – ΤΙΜΩΡΙΑ »

με εισηγήτρια την κα Λουϊζα Μαρτίνι Εμμανουηλίδη, ψυχολόγο- ψυχοθεραπεύτρια, της Κοινωνικής Υπηρεσίας Μελισσίων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου,  Παπανικολάου 2, τη  Δευτέρα   14 Μαρτίου 2011, στις 18:30.

Μετά την εισήγηση θα ακολουθήσει εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ γονέων και  εισηγήτριας, ώστε να μπορέσει ο καθένας να καταθέσει τις εμπειρίες του.

Θεωρούμε την παραπάνω ενημέρωση-συζήτηση μια πολύ καλή ευκαιρία, για όλους εμάς τους γονείς, καθώς συνειδητοποιούμε ότι για να μεγαλώσεις παιδιά σήμερα, δεν αρκεί το ένστικτο και η αγάπη, χρειάζονται και γνώσεις και τακτική, ώστε να μπορέσουμε να αναπτύξουμε καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

This entry was posted in ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s